Türkiye’nin farklı yörelerinin mutfaklarına menülerinde yer veren restoranlar için başarının anahtarı üstün lezzetler sunmak kadar, Türk misafirperverliğine yakışır şekilde müşteriye hizmet vermek de bir o kadar önemli. Bu sebeple Türk mutfağına ait yemeklerin servis edildiği bir restoranda, müşteri kapıdan girdiği andan itibaren tüm süreçler sorunsuz bir şekilde ilerlemeli.

Kişiye özel hizmet vermek, siparişlerin hızlı bir şekilde alınması ve zamanında hazırlanıp müşteriye sunulması oldukça önemlidir. Bir restoran sahibiyseniz, müşterilerinizin sadece yemekleriniz için değil, aynı zamanda verdiğiniz hizmetin hızı ve kalitesi için işletmenizi tercih ettiğini bilirsiniz.
Türk mutfağından lezzetler sunan bir restoranın, menüsüne ve müşterilerine verdiği hizmetlere göre farklı ihtiyaçları vardır. Et lokantaları serpme, balık lokantaları ise kilogram usulü satış yapar. Restoranların mekânları geniştir ve paket servis hizmeti yaygındır.

Sipariş Akışı

  • Modern kullanıcı arayüzü ile kolay kullanım
  • Mutfağa sorunsuz sipariş aktarımı
  • Hızlı satış ve sipariş özelleştirme

Seçenekli Ödeme Araçları

  • Siparişleri kişilere göre bölme
  • Farkı ödeme yöntemleri ile çeşitlendirme
  • ÖKC Entegrasyonları
  • Geliştirilmiş müşteri deneyimi

Satış Kontrolü

  • En çok satan ürünlerinizi tanıyın
  • Anlık cironuzu görüntüleyin
  • Açık siparişleri, kapatılan siparişleri takip edin
  • Gün sonunda satış ciro raporunuzu kalem bazında alın
  • Stoklarınızı kolayca takip edin

Omni A.Ş. olarak Türk mutfağı restoranlarının ihtiyaçlarını biliyor ve Develi Kebap, Gelik Restaurantları, Namlı Gurme, Uludağ Et Lokantası ve Beyti gibi Türkiye’nin en önemli Türk mutfağı restoranlarının müşterilerini memnun etmek için ihtiyaç duyduğu tüm restoran otomasyon sistemlerini sunuyoruz.